Over ons

Over ons - Kamperman Bouw en Ondersteuning B.V.

Tijdens zijn jarenlange werkzaamheden als graafwerk- en grondspecialist viel het Eduard Kamperman op dat een groeiend aantal mensen behoefte had aan een lokale leverancier voor tuinaanlegproducten en bouwmaterialen. De wens om een betrouwbare leverancier die snel kon leveren werd steeds groter, niet alleen in de provincie Groningen, maar ook daarbuiten. Eduard zag een kans en opende deze webwinkel waar je allerlei producten vindt voor de aanleg van tuinen en andere kleinere bouwprojecten, speciaal voor de klussers onder ons, die dit soort projecten graag zelf aanpakken.

Het resultaat is een nette, uitgebreide webwinkel waar je voordelig en op korte termijn bouwmaterialen en producten voor tuinontwikkeling kunt aanschaffen. Tevens zijn hier diverse materialen en montage-artikelen te koop.

Hebt u hulp nodig bij uw bestelling?
Komt u er onverhoopt niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Tevens is het mogelijk om de expertise en de diensten van Kamperman Grondwerk B.V. in te zetten voor uw renovatie- of aanlegklus. Op de website kunt u zien wat er allemaal mogelijk is.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.